• Unika lösningar för produkter i framkant

  Tube är ett nischat specialistföretag som marknadsför komponenter och anpassade lösningar för mobil-, industriell- och marin hydraulik.

 • Vi gör din affär bättre

  Specifikt och behovsanpassat - från den viktiga komponenten i en hydrauliklösning till den totala entreprenaden av kompletta anläggningar.

  Läs mer om våra hydrauliklösningar
  Läs mer om våra hydrauliklösningar
 • Rätt kvalitet från utvalda leverantörer

  För att nå de resultat vi strävar mot så använder vi bara det bästa marknaden har att erbjuda, alltid i nära samarbete med de främsta tillverkarna. Det skapar en helt unik leveransförmåga.

  Läs mer om våra produkter
  Läs mer om våra produkter
 • Karriär - frigör din kraft hos oss

  Om du har en flexibel och kreativ läggning, samt affärssinne och hydraulik- och teknikintresse, är Tube något för dig.

  Läs mer om karriär hos Tube
  Läs mer om karriär hos Tube

Nyttan för dig?

Du gör det du är bra på. Och vi gör det vi är bra på – att göra dig bättre

Tube har världsledande kunskap och kompetens, vi älskar företeelser som precision, känsla, ljudnivå och verkningsgrad och få kan slå oss på fingrarna när det kommer till positionering och linjärenheter.

Vår sälj- och konstruktionsavdelning sitter bokstavligt talat ihop och löser problem, skapar nya lösningar och komponenter för ökad lönsamhet och konkurrenskraft. Kort sagt – vi hjälper våra kunder ta marknadsandelar.

Direktkontakt

Lars Arousell

Managing Director Dir: +46 (0)70-658 69 04

Skriv Mail

Det finns inga små frågor

ENGAGEMANG kan åstadkomma allt. Genom snabba processer, driv i projekten och ett öppet icke-statiskt synsätt fokuserat på möjligheter söker vi alltid lösningar på små som stora frågor. För vi vet att små saker kan vara stora saker för dig. Och då blir det stort för oss också.

Den bästa vän du har, eller kommer att ha

Ge upp? Hos oss finns inte ge upp. Vi tror på långa relationer, sanna sanningar och hederlig pålitlighet. Det är ett gammaldags, men tidlöst, synsätt för att hitta framtida framgång – det kallas LOJALITET.

Hos oss händer saker innan de har hänt

Vi är PROAKTIVA i allt vi gör. Vår organisation är trimmad för att vara effektiv och beslutsmandaten sitter alltid nära kunden. Inte långt upp och långt bort. Vi odlar kompetens – både vår egen och din. Genom att regelbundet utbilda dig som kund ökar vi möjligheten att upptäcka det som ännu inte är upptäckt.

 

Partner genom hela kedjan

Vi lägger stor vikt vid att vara en partner genom hela kedjan, från idé och planering till konstruktion, montering, testning och eftermarknadssupport. Komponenterna och lösningarna är ofta komplexa. Till skillnad från vår professionella ledstjärna, som är enkel att förstå: Vi är inte nöjda förrän du är mer än nöjd. 


Vi går inte före eller efter dig, vi går bredvid

Kostnadsmedvetenhet är en hederssak. Men inte till vilket pris som helst. Hos oss är rätt bra inte tillräckligt bra. Vi tar till oss dina behov som våra egna med målet att leverera världsledande maskiner.

Mjuk argumentation i all ära, saklighet och tydlighet är viktigt. Således: Vi skiljer oss från mängden genom att vara en kvalificerad applikationsförädlare mellan nischtillverkare av högsta rang och kunder med speciella behov. 

En förädlingslänk som adderar specialistkunskap, insikt, teknik och mervärden. Samt eleganta och smarta hydrauliksystem och lösningar. Vår behovs- och lösningsstyrda kompetenskultur ger en snabbrörlig analys- och leveransförmåga som överträffar det mesta.

Våra utvalda och trogna leverantörer är ledande inom sina respektive kompetensområden och har stor möjlighet att anpassa sina produkter även i små och medelstora volymer.