• Karriär - frigör din kraft hos oss

    Om du har en flexibel och kreativ läggning, samt affärssinne och hydraulik- och teknikintresse, är Tube något för dig.

    Skicka in din ansökan här!
    Skicka in din ansökan här!

Vi söker alltid passionerade medarbetare!

Det är egentligen lätt, det där med utveckling. Personlig och yrkesmässig. Det är bara att fråga varje person vad de tycker bäst om att göra. 

Att regelbundet utvärdera utvecklingsbehov och måna om att rätt medarbetare befinner sig på rätt plats. Nämligen där hjärtat är. Där varje medarbetares passion och talang tas tillvara. Så vi kan vara där vi vill vara. Nu och imorgon.

 

 

Direktkontakt

Lars Arousell

Managing Director Dir: +46 (0)70-658 69 04

Skriv Mail

Hjälp oss bli världsledande.

På Tube finns stora utvecklingsmöjligheter, ett djupt teknikintresse, en stolthet över att kunna leverera kvalificerade lösningar och en vilja att göra svensk industri världsledande. När du som medarbetare mår bra och utvecklas så gör företaget också det. Du utvecklar oss – vi utvecklar dig.

Tillväxt är viktigt och vi bejakar varje vilja att skapa framtida tillväxt. De breda ramarna på Tube skapar en entreprenörskraft för den som önskar dra iväg åt ett håll och utveckla sin idé, även om underlaget kanske inte är jättestort idag. Det kan ju bli det imorgon. 

 

Frigör din kraft hos oss

På Tube är alla en del av helheten och där alla vill lite mer. Den långsiktiga visionen är att växa med 15% per år, men att fortsätta vara ledande inom smala nischer. Är du kompetent och driven, duktig konstruktör eller systematisk säljare så får du gärna snegla åt vårt håll. Vi sneglar tillbaka, garanterat. Kanske sitter du just nu en stor trög organisation och längtar därifrån. 

 


Kompetensutveckling

Så blir din bättre än andras

Skicka in din ansökan

Har du passion och hög förståelse för teknik och nya utmaningar? Då erbjuds du obegränsade utvecklingsmöjligheter i ett mycket dynamiskt företag. 

Skicka gärna in din ansökan här!